• ikon-1
  • ikon-2
  • ikon-3
  • ikon-4
  • ikon-5

SHENZHEN custom Olahraga ngagem CO.LTD.

OEM garing fit poliéster sublimated ngajalankeun kaos

Pondok Description:

OEM garing fit poliéster sublimated ngajalankeun kaos

Lawon: 100% poliéster lawon atawa custom fabrics

Warna: Kabéh warna Tampa sakumaha Pantone Jumlah

Ukuran: kids ukuranana, ukuran sawawa, ukuranana nonoman jsb atawa ukuranana custom

logo: custom logo sorangan

Téhnologi: Sublimated, sulaman, Sutra Printing, tackle Twill


  • FOB Harga: US $ 6,5 - 18,89 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 10Pieces, urutan sampel mangrupakeun welcom
  • Suplai Kamampuhan: 50000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen atawa Hongkong
  • Sarat pembayaran: T / T, rugbi barat, PayPal
  • Sertifikasi: SGS, ISO9001, ISO14001, ngahontal
  • jéntré produk

    Tags produk

    OEM garing fit poliéster sublimated ngajalankeun kaos

    1.Specifications

    item

    hansip gawena

    ucup

    merek

    Band custom

    lawon

    Spandex / poliéster lawon atawa custom fabrics

    sertipikasi

    SGS, ISO9001, ISO14001, ngahontal

    ukuran Bagan

    Urang bisa nyadiakeun chart ukuranana atanapi Dumasar Ukuran anjeun Bagan sorangan

    warna

    Kabéh Warna Tampa sakumaha Pantone Jumlah

    print Téhnologi

    Sublimated, sulaman, Sutra Printing, tackle Twill

    MOQ

    10 PCS (urutan sampel mangrupa wilujeng sumping)

    Logo jeung Desain

    Ngaropea logo jeung desain

    barang-barang tambahan

    Anyaman Labels, Printing Labels, rampak Tags

    FITUR

    Gancang garing, Breathable, nyaman, Uap-Wicking, Anti statis, Anti UV

    Pernah diudar, pernah ngaleutikan, pernah jadi dikumbah kaluar

    Tahan ka Tarik jeung Séred

    Sarat pamayaran

    TT / Western Union / PayPal

    BALANJA

    DHL / UPS / FedEx / TNT / suweng / Ku Air

     

    2. produk Tembongkeun

    003 002-1 008-1 006-1 005-1 004-1 003-1

    3.Features

    图片 1

     

    4.Fabric

    图片 2

    Catetan: Sedengkeun pikeun lawon, aya leuwih ti rébuan lawon béda di gudang kami, sarta pasar lawon pangbadagna di kotana urang gigireun pabrik urang. Simkuring percanten urang bisa puas maneh dumasar kana sarat Anjeun.

    5.Custom logo, labél, tag, jsb

     图片 3

    6.Production Prosés

    proses produksi

    7.Packaging na pengiriman barang

     图片 5

    图片 6

     Pilihan Nami kurir Waktos pangiriman Situs wéb Palacak
    Option1. DHL 3-5 poé gawé www.cn.dhl.com
    Option2. Fedex 4-7 poé gawé www.fedex.com
    Option3. TNT 4-7 poé gawé www.tnt.com
    Option4. UPS 4-7 poé gawé www.ups.com
    Option5. ku Air 3-7 poé gawé  
    Option6. ku Laut 15-30 poé gawé  

     

    8.FAQ

    1. Q: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?
    A: Urang aya pabrik ngadeg taun 2003 Shenzhen Guangdong; sarta kami boga tim profésional di sakuliah 200 pagawe. Anjeun mangga buka téh warmly wilujeng sumping.

    2. Q: Kumaha carana sangkan pabrik anjeun ngalakukeun kontrol kualitas?

    A: Kabéh produk bakal ngaliwat lima léngkah tina QC saméméh ninggalkeun bengkel, euweuh urusan éta sampel atawa produksi masal.

    3. Q: Naon ' s kuantitas urutan mnt anjeun?

    A: MOQ kami geus 10 buah jeung kami ngabagéakeun urutan sampel Anjeun.

    4. Q: Dupi ceunah sagalana ngaropéa dieu?

    A: Pasti enya; ngan bageur nawaran reureuh di mamatahan urang tungtutan husus anjeun, kami gé meunang pakasaban rengse.

    5.Q: Naon ' s kawijakan sampel anjeun?

    A: The fee sampel mangrupakeun refundable. Urang bakal mulang ka saimbang béda tina fee sampel ka anjeun dumasar kana kuantitas urutan bulk Anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !