• ikon-1
  • ikon-2
  • ikon-3
  • ikon-4
  • ikon-5

SHENZHEN custom Olahraga ngagem CO.LTD.

  • tim sles
  • pencitakan
  • mindahkeun

Naon urang ngalakukeun?

Shenzhen Adat Olahraga ngagem Co. Ltd. ngadegkeun taun 2004, salaku pabrik supplier langsung tina maké kabugaran sarta olahraga ngagem kalawan leuwih 13 taun pangalaman.

Aya leuwih ti 200 pagawé, 5 garis produksi, 32 désainer, 10QC, sangkan yakin kualitas jeung produksi kapasitas. Sarta output taunan kami ngahontal 600.000 lembar.

produk utama urang kaasup Saragam És hoki, Baseball Saragam, Amérika Football Saragam, Panjat Pinang ngagem, MMA kolor, skéma ngagem, Rush hansip, jsb Urang percanten anjeun bakal wareg ku produk urang dijieun tur jasa urang.

Cruise ka meunangna jeung ieu merek hébat

Balanja kategori luhur kami sarta manggihan sakabeh urang kudu nawiskeun

  • jersey Amérika Football
  • maén bal
  • football 2
  • baseball
  • baseball 2
  • baseball 3
  • és hoki 1
  • jersey és hoki
  • és hoki
  • baskét

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat !