• icons-1
 • icons-2
 • icons-3
 • icons-4
 • icons-5

Shenzhen CUSTOM Sport vesh CO.LTD.

 • ekipi SLES
 • shtypje
 • transfer

Çfarë bëjmë ne?

Shenzhen Custom Sports Wear Co Ltd themeluar në vitin 2004, si furnizues prodhimin e drejtpërdrejtë të veshin palestër dhe veshje sportive me mbi 13 vjet përvojë.

Ka mbi 200 punëtorë, 5 linjat e prodhimit, 32 designers, 10QC, për të siguruar cilësinë dhe prodhimin e kapacitetit të. Dhe prodhimit tonë vjetor arrin 600.000 copë.

Produktet tona kryesore duke përfshirë Uniformat Ice Hockey, uniformat Baseball, uniformat American Football, Wrestling veshin, MMA Shorts, Compression vesh, Rush Gardës, etj Ne kemi besim se ju do të jenë të kënaqur me produktet kemi bërë dhe të shërbimit tonë.

Cruise në fitore me këtyre markave të mëdha

Dyqan kategoritë tona të lartë dhe të zbuloni të gjithë ne duhet të ofrojmë

 • jersey American Football
 • futboll
 • football 2
 • baseball
 • baseball 2
 • baseball 3
 • hokej mbi akull 1
 • jersey hokej mbi akull
 • Hokej në akull
 • basketboll

Arritje të reja

WhatsApp Online Chat !