• lambang-1
  • lambang-2
  • lambang-3
  • lambang-4
  • lambang-5

SHENZHEN CUSTOM SPORTS WEAR CO.LTD.

sublimation adat slempang bal-balan american laku bal-balan slempang muda

Short Description:

sublimation adat slempang bal-balan american laku bal-balan slempang muda

Kain: 100% polyester kain utawa adat rasukan

Warna: Kabeh werna Nampa minangka Pantone Number

Size: dicekel bocah ukuran, ukuran diwasa, ukuran muda etc. utawa ukuran adat

logo: adat logo dhewe

Teknologi: Sublimated, Bordir, Silk Printing, Machine Twill


  • Potongan: US $ 6.5 - 18,89 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 10Pieces, supaya sampel punika Sakarepku
  • Sumber Kabisan: 50000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen utawa Hongkong
  • Sarat Pembayaran: T / T, Uni kulon, Paypal
  • Certification: SGS, ISO9001, ISO14001, Reach
  • Detail produk

    Tags Product

    adat sublimation american laku bal-balan slempang muda jersey bal-balan s

    1.Specifications

    item

    American Football Jersey

    paramèter

    Brand

    Band Custom

    kain

    100% polyester kain utawa adat rasukan

    Certification

    SGS, ISO9001, ISO14001, Reach

    Size Chart

    Kita bisa nyedhiyani rata ukuran utawa Adhedhasar Size Panjenengan Chart dhéwé

    warna

    Kabeh werna Nampa minangka Pantone Number

    print Teknologi

    Sublimated, Bordir, Silk Printing, Machine Twill

    MOQ

    10 PCS (supaya sampel punika sambutan)

    Logo lan Design

    Ngatur logo lan desain

    aksesoris

    Woven Labels, Printing Labels, Hang Tags, etc.

    fitur

    Cepet garing, breathable, Nyaman, Kelembapan-perempuan, Anti-statis, Anti-UV

    Aja Fade, tau nyilikake, tau sakabeheng mati

    Tahan kanggo Narik lan Seret

    Syarat-syarat pembayaran

    TT / Western Union / Paypal

    SHIPPING

    DHL / UPS / FedEx / TNT / EMS / By Air

    2.Products Show

    鎵 撳 嵃

    鎵 撳 嵃

    鎵 撳 嵃

    3.Features

    1.Features

    4.Fabric

    2.Fabric

    Wigati: Kanggo kain, ana luwih saka ewu kain beda ing kita Warehouse, lan pasar kain paling gedhe ing kutha kita jejere kita pabrik. We dipercaya kita bisa wareg sampeyan adhedhasar kasenengan.

    5.Custom Service (logo, label, tags, etc.)

    3 Label Custom Lan Tag

    6.Production Proses

    proses produksi

    7.Packaging lan Shipping

    5.packing

    6.Shipping

     

     Pilihan Jeneng kurir delivery Wektu Nelusuri Website
    Option1. DHL 3-5 apa dina www.cn.dhl.com
    Option2. Fedex 4-7 dina apa www.fedex.com
    Option3. TNT 4-7 dina apa www.tnt.com
    Option4. UPS 4-7 dina apa www.ups.com
    Option5. Miturut Air 3-7 dina apa  
    Option6. Miturut Sea 15-30 apa dina  

     

    8.FAQ

    1. Q: Apa sing pabrik utawa dagang perusahaan?

    A: Kita pabrik diadegaké ing taun 2004 ing 2004 Shenzhen Guandong; lan kita duwe tim profesional saka liwat 200workers.Your riko iku becik welcome.

    2. Q: Carane ora pabrik apa kontrol kualitas?

    A: Kabeh produk bakal mbukak liwat limang langkah saka QC sadurunge ninggalake bengkel, ora prakara iku sampel utawa produksi massa.

    3. Q: Apa min jumlahe Panjenengan?

    A: MOQ Kita 10 bêsik lan kita welcome supaya sampel Panjenengan.

    4. Q: Bisa njaluk kabeh selaras kene?

    A: Temtunipun ya; mung kindly maringi pitutur kita panjaluk khusus, bakal njaluk proyek rampung.

    5. Q: Apa privasi sampel Panjenengan?  

    A: Ing ragad sampel punika refundable. Kita bakal bali babagan beda ragad sampel kanggo sampeyan adhedhasar jumlahe supaya akeh Panjenengan.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !