• lambang-1
  • lambang-2
  • lambang-3
  • lambang-4
  • lambang-5

SHENZHEN CUSTOM SPORTS WEAR CO.LTD.

  • tim sles
  • printing
  • transfer

Apa kita apa?

Shenzhen Custom Sports Wear Co. Ltd. diadegaké ing taun 2004, minangka Pabrik Supplier langsung saka nyandhang fitness lan olahraga nganggo karo liwat 13 taun pengalaman.

Ana liwat 200 buruh, 5 garis produksi, 32 perancang, 10QC, kanggo nggawe manawa kualitas lan produksi kapasitas. Lan output taunan Kita tekan 600.000 bêsik.

produk utama kita kalebu Seragam Ice Hockey, Baseball Seragam, American Football Uniforms, Wrestling Wear, MMA Shorts, komprèsi Wear, Rush Guard, etc. We dipercaya sampeyan bakal wareg karo produk kita digawe lan layanan kita.

Cruise kanggo kamenangan karo iki merek gedhe

Shop kategori ndhuwur lan nemokake kabeh kita kudu kurban

  • jersey American Football
  • bal-balan
  • bal-balan 2
  • enggak
  • enggak 2
  • enggak 3
  • Ice Hockey 1
  • jersey Ice Hockey
  • ice Hockey
  • basket

Baru

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Truck